Ερμου Κυριακη Ανοιχτα : Anoixta Katasthmata Star Gr - Τα καταστήματα ήταν ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και πολλοί ήταν οι πολίτες που επέλεξαν να κάνουν τα ψώνια τους σήμερα, δηλώνοντας, μάλιστα, ευχαριστημένοι από το μέτρο που.

Ερμου Κυριακη Ανοιχτα : Anoixta Katasthmata Star Gr - Τα καταστήματα ήταν ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και πολλοί ήταν οι πολίτες που επέλεξαν να κάνουν τα ψώνια τους σήμερα, δηλώνοντας, μάλιστα, ευχαριστημένοι από το μέτρο που.. Εξάλλου, η πλειονότητα των καταστηματαρχών στην ερμού ενημέρωσε ότι καλύτερη ημέρα σε τζίρο ήταν η κυριακή, στο κολωνάκι, καλύτερη ημέρα. Ανοιχτά το σάββατο αλλά και τις καθημερινές το απόγευμα μένουν πολλά καταστήματα τραπεζών, με σκοπό την εξυπηρέτηση του κοινού. Την πρώτη διαβάστε ποια μαγαζιά και καταστήματα επιτρέπεται να είναι ανοικτά την κυριακή. Οι λίστες που θα βρείτε εδώ για κυριακές και εδώ για τις υπόλοιπες μέρες παραπέμπουν στα σταθερά σημεία που θα λειτουργούν πρωινές ώρες από δευτέρα έως παρασκευή και την κυριακή. Δείτε εδώ αναλυτικά το ωράριο των καταστημάτων μασούτης για κάθε μέρα, για τις παραθεριστικές περιοχές και τις κυριακές που είμαστε ανοιχτά.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία επιτρέπεται προαιρετικά η λειτουργία των καταστημάτων τις εξής οκτώ κυριακές: Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του μαΐου, λόγω της αργίας του πάσχα και της πρωτομαγιάς, ξεκίνησαν από την τετάρτη 5 μαΐου και θα λήξουν το σάββατο 15 μαΐου 2021. Από την τετάρτη 5 του μηνός έχουν ξεκινήσει οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του μαΐου, λόγω της αργίας του πάσχα και της πρωτομαγιάς και θα λήξουν το σάββατο στις 15, ενώ. Νίκης 3 & ερμού 2, σύνταγμα, πλατεία συντάγματος, 105 63 αθήνα αττικής (δρομολόγηση). Από την κυριακή των βαΐων αρχίζει ουσιαστικά η λεγόμενη μεγάλη εβδομάδα ή εβδομάδα των παθών.

Dqd Cdqetv7qsm
Dqd Cdqetv7qsm from i2thumbs.glomex.com
Και ενώ οι δρόμοι γέμισαν κόσμο (και τα μαγαζιά επίσης) οι αγορές δεν ήταν πολλές. Τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά την κυριακή του θωμά (09/05), εν μέσω ενδιάμεσων εκπτώσεων. Πότε ξεκινά και ποιες κυριακές θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ. Σύμφωνα με τη νομοθεσία επιτρέπεται προαιρετικά η λειτουργία των καταστημάτων τις εξής οκτώ κυριακές: Σε 73 ημέρες, κυριακή (ανοιχτά καταστήματα). Δείτε εδώ αναλυτικά το ωράριο των καταστημάτων μασούτης για κάθε μέρα, για τις παραθεριστικές περιοχές και τις κυριακές που είμαστε ανοιχτά. Την πρώτη κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων 2. Στην ενότητα αυτή μπορείτε να ενημερωθείτε για τις εφημερίες των φαρμακείων καθώς και για τα ανοιχτά φαρμακεία επιλέγοντας νομό και περιοχή.

Μεγάλη ποικιλία και καινοτομία σε οφθολογικά προϊόντα!

Δείτε εδώ αναλυτικά το ωράριο των καταστημάτων μασούτης για κάθε μέρα, για τις παραθεριστικές περιοχές και τις κυριακές που είμαστε ανοιχτά. Φυσικά μπορεί να υπάρχουν εξαιρέσεις και. Ανοιχτά έχουν τη δυνατότητα να είναι την κυριακή 9 μαΐου τα καταστήματα λιανικού εμπορίου, τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια για να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές που επιθυμούν να. Από την κυριακή των βαΐων αρχίζει ουσιαστικά η λεγόμενη μεγάλη εβδομάδα ή εβδομάδα των παθών. Και ενώ οι δρόμοι γέμισαν κόσμο (και τα μαγαζιά επίσης) οι αγορές δεν ήταν πολλές. Ανοιχτά το σάββατο αλλά και τις καθημερινές το απόγευμα μένουν πολλά καταστήματα τραπεζών, με σκοπό την εξυπηρέτηση του κοινού. Για το έτος 2021 οι κυριακές που αναμένεται να είναι ανοιχτά τα καταστήματα και τα μαγαζιά με βάση τους κανόνες που έχουμε αναφέρει φαίνονται παρακάτω. Μεγάλη ποικιλία και καινοτομία σε οφθολογικά προϊόντα! Νίκης 3 & ερμού 2, σύνταγμα, πλατεία συντάγματος, 105 63 αθήνα αττικής (δρομολόγηση). Την πρώτη διαβάστε ποια μαγαζιά και καταστήματα επιτρέπεται να είναι ανοικτά την κυριακή. Την πρώτη κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων 2. Από την τετάρτη 5 του μηνός έχουν ξεκινήσει οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του μαΐου, λόγω της αργίας του πάσχα και της πρωτομαγιάς και θα λήξουν το σάββατο στις 15, ενώ. Πότε ξεκινά και ποιες κυριακές θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ.

Όλγας και σταυρούπολης στην θεσσαλονίκη, για το σάββατο 08/05 και την κυριακή 09/05 διαμορφώνεται ως εξής βιοιατρική ερμού. Εξάλλου, η πλειονότητα των καταστηματαρχών στην ερμού ενημέρωσε ότι καλύτερη ημέρα σε τζίρο ήταν η κυριακή, στο κολωνάκι, καλύτερη ημέρα. Ποιες κυριακές είναι ανοιχτά τα μαγαζιά. Δείτε εδώ αναλυτικά το ωράριο των καταστημάτων μασούτης για κάθε μέρα, για τις παραθεριστικές περιοχές και τις κυριακές που είμαστε ανοιχτά. Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται κυριακή των βαΐων (ή κυριακή του λαζάρου ή κυριακή βαϊοφόρος) η προηγούμενη κυριακή της εορτής της ανάστασης.

Anoikta Shmera Kyriakh Ta Magazia Athens Voice
Anoikta Shmera Kyriakh Ta Magazia Athens Voice from www.athensvoice.gr
Εξάλλου, η πλειονότητα των καταστηματαρχών στην ερμού ενημέρωσε ότι καλύτερη ημέρα σε τζίρο ήταν η κυριακή, στο κολωνάκι, καλύτερη ημέρα. Στην ενότητα αυτή μπορείτε να ενημερωθείτε για τις εφημερίες των φαρμακείων καθώς και για τα ανοιχτά φαρμακεία επιλέγοντας νομό και περιοχή. Ανοιχτά σήμερα κυριακή (18.12.2016) τα μαγαζιά, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου λειτουργίας τους. Ολη η λίστα με τα καταστήματα. Σε 73 ημέρες, κυριακή (ανοιχτά καταστήματα). Φυσικά μπορεί να υπάρχουν εξαιρέσεις και. Την πρώτη κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων 2. Ανοιχτά το σάββατο αλλά και τις καθημερινές το απόγευμα μένουν πολλά καταστήματα τραπεζών, με σκοπό την εξυπηρέτηση του κοινού.

Σήμερα, η κίνηση στο παραλιακό μέτωπο ήταν πιο υποτονική σε σύγκριση με τη χθεσινή μέρα, καθώς τα μποφόρ σε συνδυασμό με τα ανοιχτά μαγαζιά έκαναν την ερμού.

Την πρώτη κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων 2. Πρώτη κυριακή εφαρμογής του νόμου που ορίζει τα εμπορικά καταστήματα να είναι ανοιχτά και οι κάτοικοι της πρωτεύουσας ξεχήθηκαν στον εμπορικότερο δρόμο της αθήνας.σε συνδυασμό με την. Ανοιχτά έχουν τη δυνατότητα να είναι την κυριακή 9 μαΐου τα καταστήματα λιανικού εμπορίου, τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια για να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές που επιθυμούν να. Ανοιχτά από 07:30 έως 20:30 το βράδυ. Εξάλλου, η πλειονότητα των καταστηματαρχών στην ερμού ενημέρωσε ότι καλύτερη ημέρα σε τζίρο ήταν η κυριακή, στο κολωνάκι, καλύτερη ημέρα. Μεγάλη ποικιλία και καινοτομία σε οφθολογικά προϊόντα! Ανοιχτά σήμερα κυριακή (18.12.2016) τα μαγαζιά, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου λειτουργίας τους. Τα καταστήματα ήταν ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και πολλοί ήταν οι πολίτες που επέλεξαν να κάνουν τα ψώνια τους σήμερα, δηλώνοντας, μάλιστα, ευχαριστημένοι από το μέτρο που. Ποιες κυριακές είναι ανοιχτά τα μαγαζιά. Όλγας και σταυρούπολης στην θεσσαλονίκη, για το σάββατο 08/05 και την κυριακή 09/05 διαμορφώνεται ως εξής βιοιατρική ερμού. Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται κυριακή των βαΐων (ή κυριακή του λαζάρου ή κυριακή βαϊοφόρος) η προηγούμενη κυριακή της εορτής της ανάστασης. Αυτή την κυριακή με τη realnews: Στην ενότητα αυτή μπορείτε να ενημερωθείτε για τις εφημερίες των φαρμακείων καθώς και για τα ανοιχτά φαρμακεία επιλέγοντας νομό και περιοχή.

Φυσικά μπορεί να υπάρχουν εξαιρέσεις και. Δείτε εδώ αναλυτικά το ωράριο των καταστημάτων μασούτης για κάθε μέρα, για τις παραθεριστικές περιοχές και τις κυριακές που είμαστε ανοιχτά. Την πρώτη κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων 2. Και ενώ οι δρόμοι γέμισαν κόσμο (και τα μαγαζιά επίσης) οι αγορές δεν ήταν πολλές. Από την κυριακή των βαΐων αρχίζει ουσιαστικά η λεγόμενη μεγάλη εβδομάδα ή εβδομάδα των παθών.

Anoixta Kai Thn Kyriakh 31 1 Ta Katasthmata 24 01 2021 Sputnik Ellada
Anoixta Kai Thn Kyriakh 31 1 Ta Katasthmata 24 01 2021 Sputnik Ellada from cdn1.img.sputniknews.gr
Ανοιχτά το σάββατο αλλά και τις καθημερινές το απόγευμα μένουν πολλά καταστήματα τραπεζών, με σκοπό την εξυπηρέτηση του κοινού. Στην ενότητα αυτή μπορείτε να ενημερωθείτε για τις εφημερίες των φαρμακείων καθώς και για τα ανοιχτά φαρμακεία επιλέγοντας νομό και περιοχή. Τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά την κυριακή του θωμά (09/05), εν μέσω ενδιάμεσων εκπτώσεων. Ολη η λίστα με τα καταστήματα. Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του μαΐου, λόγω της αργίας του πάσχα και της πρωτομαγιάς, ξεκίνησαν από την τετάρτη 5 μαΐου και θα λήξουν το σάββατο 15 μαΐου 2021. Σε 73 ημέρες, κυριακή (ανοιχτά καταστήματα). Πρώτη κυριακή εφαρμογής του νόμου που ορίζει τα εμπορικά καταστήματα να είναι ανοιχτά και οι κάτοικοι της πρωτεύουσας ξεχήθηκαν στον εμπορικότερο δρόμο της αθήνας.σε συνδυασμό με την. Ανοιχτά σήμερα κυριακή (18.12.2016) τα μαγαζιά, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου λειτουργίας τους.

Και ενώ οι δρόμοι γέμισαν κόσμο (και τα μαγαζιά επίσης) οι αγορές δεν ήταν πολλές.

Στην ενότητα αυτή μπορείτε να ενημερωθείτε για τις εφημερίες των φαρμακείων καθώς και για τα ανοιχτά φαρμακεία επιλέγοντας νομό και περιοχή. Όλγας και σταυρούπολης στην θεσσαλονίκη, για το σάββατο 08/05 και την κυριακή 09/05 διαμορφώνεται ως εξής βιοιατρική ερμού. Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του μαΐου, λόγω της αργίας του πάσχα και της πρωτομαγιάς, ξεκίνησαν από την τετάρτη 5 μαΐου και θα λήξουν το σάββατο 15 μαΐου 2021. Την πρώτη διαβάστε ποια μαγαζιά και καταστήματα επιτρέπεται να είναι ανοικτά την κυριακή. Ανοιχτά το σάββατο αλλά και τις καθημερινές το απόγευμα μένουν πολλά καταστήματα τραπεζών, με σκοπό την εξυπηρέτηση του κοινού. Τα καταστήματα ήταν ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και πολλοί ήταν οι πολίτες που επέλεξαν να κάνουν τα ψώνια τους σήμερα, δηλώνοντας, μάλιστα, ευχαριστημένοι από το μέτρο που. Σήμερα, η κίνηση στο παραλιακό μέτωπο ήταν πιο υποτονική σε σύγκριση με τη χθεσινή μέρα, καθώς τα μποφόρ σε συνδυασμό με τα ανοιχτά μαγαζιά έκαναν την ερμού. Αυτή την κυριακή με τη realnews: Πότε ξεκινά και ποιες κυριακές θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ. Τα μαγαζιά είναι ανοιχτά τις ακόλουθες κυριακές: Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται κυριακή των βαΐων (ή κυριακή του λαζάρου ή κυριακή βαϊοφόρος) η προηγούμενη κυριακή της εορτής της ανάστασης. Σε 73 ημέρες, κυριακή (ανοιχτά καταστήματα). Σύμφωνα με τη νομοθεσία επιτρέπεται προαιρετικά η λειτουργία των καταστημάτων τις εξής οκτώ κυριακές:

Ανοιχτά σήμερα κυριακή (18122016) τα μαγαζιά, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου λειτουργίας τους κυριακη ανοιχτα. Και ενώ οι δρόμοι γέμισαν κόσμο (και τα μαγαζιά επίσης) οι αγορές δεν ήταν πολλές.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook