Κυριακη Ανοιχτα 31 1 - Diabaste Sto Bhma Ths Kyriakhs Eidhseis Nea To Bhma Online - Για το έτος 2021 οι κυριακές που αναμένεται να είναι ανοιχτά τα καταστήματα και τα μαγαζιά με βάση τους κανόνες που έχουμε αναφέρει φαίνονται παρακάτω.

Κυριακη Ανοιχτα 31 1 - Diabaste Sto Bhma Ths Kyriakhs Eidhseis Nea To Bhma Online - Για το έτος 2021 οι κυριακές που αναμένεται να είναι ανοιχτά τα καταστήματα και τα μαγαζιά με βάση τους κανόνες που έχουμε αναφέρει φαίνονται παρακάτω.. Τα καταστήματα την κυριακή 24 ιανουαρίου θα έχουν διευρυμένο ωράριο και μπορούν να λειτουργούν από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Τι θα συμβεί την κυριακή 1 νοεμβρίου με τα ανοιχτά σούπερ μάρκετ και καταστήματα με μια έκτακτη απόφαση το υπουργείο ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι θα είναι κλειστά όλα τα μαγαζιά και τα σούπερ μάρκετ την κυριακή 1η νοεμβρίου. 84 views · 31 march 2017. Κλειστά θα είναι τα καταστήματα στην αττική την κυριακή, 31 ιανουαρίου, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που διαμορφώνονται στο λιανεμπόριο με βάση και τις επιδημιολογικές εξελίξεις. Τι ισχύει με το εορταστικό ωράριο καταστημάτων και τι ώρα κλείνουν σήμερα τα μαγαζιά.

Λίστα με τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ που θα είναι ανοιχτά και αυτήν την κυριακή 31 δεκεμβρίου 2017 και του εκτεταμένου ωραρίου για την εορταστική περιόδο 2017. Ανατροπή για ανοιχτά καταστήματα την κυριακή 31/1. Tα πολυκαταστήματα notos θα είναι ανοιχτά την κυριακή 09/05! Ανοιχτά θα είναι την κυριακή τα καταστήματα στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων. Ανοιχτά θα είναι και τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια, όπως και τα καταστήματα με υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (μανικιούρ, αποτρίχωση κλπ).

Soyper Market Kai Emporika Katasthmata Ti Wres 8a Einai Anoixta Thn Kyriakh Cnn Gr
Soyper Market Kai Emporika Katasthmata Ti Wres 8a Einai Anoixta Thn Kyriakh Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Ανοιχτά θα είναι και τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια, όπως και τα καταστήματα με υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (μανικιούρ, αποτρίχωση κλπ). Την κυριακή 24 ιανουαρίου, δίνεται η δυνατότητα να λειτουργήσουν προαιρετικά τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι από τα σούπερ μάρκετ την κυριακή 31/1, ο σκλαβενίτης θα παραμείνει κλειστός, όπως ανακοίνωσε Για το έτος 2021 οι κυριακές που αναμένεται να είναι ανοιχτά τα καταστήματα και τα μαγαζιά με βάση τους κανόνες που έχουμε αναφέρει φαίνονται παρακάτω. Οι λίστες που θα βρείτε εδώ για κυριακές και εδώ για τις υπόλοιπες μέρες παραπέμπουν στα σταθερά σημεία που θα λειτουργούν πρωινές ώρες από δευτέρα έως παρασκευή και την κυριακή. Κλειστά θα είναι τα καταστήματα στην αττική την κυριακή, 31 ιανουαρίου, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που διαμορφώνονται στο λιανεμπόριο με βάση και τις επιδημιολογικές εξελίξεις. Ανοιχτά θα είναι την κυριακή τα καταστήματα στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων. Click in shop @ notos.

Ανοιχτά είναι σήμερα κυριακή 9 μαΐου τα καταστήματα του λιανικού εμπορίου, τα σούπερ μάρκετ, αλλά, και τα κομμωτήρια με το πέρα από το λιανεμπόριο και τα σούπερ μάρκετ δικαίωμα λειτουργίας την κυριακή 9 μαΐου 2021 έχουν επίσης τα κομμωτήρια και οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής.

Ανοιχτά θα είναι την κυριακή τα καταστήματα στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων. Ανοιχτά καταστήματα σήμερα κυριακή 25 απριλίου 2021. Εκεί αναγράφονται επίσης οι ώρες λειτουργίας του κάθε σημείου. Σε περίπτωση που ο σταθμός μας είναι κλειστός κατά την επιστροφή σας, ενδέχεται να υπάρχει key box για να αφήσετε τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Κλειστά θα είναι τα μαγαζιά την κυριακή στην αττική τελικά, ενώ αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει την υπολοιπη ελλάδα. Την κυριακή 31 ιανουαρίου θα είναι και πάλι ανοιχτά τα καταστήματα με διευρυμένο ωράριο και το sms στο 13033 για ψώνια θα έχει διάρκεια δύο ωρών. Τι θα συμβεί την κυριακή 1 νοεμβρίου με τα ανοιχτά σούπερ μάρκετ και καταστήματα με μια έκτακτη απόφαση το υπουργείο ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι θα είναι κλειστά όλα τα μαγαζιά και τα σούπερ μάρκετ την κυριακή 1η νοεμβρίου. Ανοιχτά μαγαζιά σούπερ μάρκετ καταστήματα. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι από τα σούπερ μάρκετ την κυριακή 31/1, ο σκλαβενίτης θα παραμείνει κλειστός, όπως ανακοίνωσε Αυτό είναι το νέο οικονομικό πακέτο στήριξης για εργαζόμενους και επιχειρήσεις. Τι ισχύει με το εορταστικό ωράριο καταστημάτων και τι ώρα κλείνουν σήμερα τα μαγαζιά. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι τα καταστήματα δεν θα ανοίξουν ούτε με παράδοση εκτός, ούτε με ταντεβού αυτή την κυριακή στην αττική, όπως μετέδωσε πριν λίγο το mega. Ανοικτό το λιανεμπόριο, τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια σήμερα, κυριακή του θωμά.

Ανοικτό το λιανεμπόριο, τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια σήμερα, κυριακή του θωμά. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι από τα σούπερ μάρκετ την κυριακή 31/1, ο σκλαβενίτης θα παραμείνει κλειστός, όπως ανακοίνωσε 84 views · 31 march 2017. Ανοιχτά θα είναι και τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια, όπως και τα καταστήματα με υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (μανικιούρ, αποτρίχωση κλπ). Αυτό είναι το νέο οικονομικό πακέτο στήριξης για εργαζόμενους και επιχειρήσεις.

8erines Ekptwseis Kyriakh 14 7 Kleista Ta Katasthmata Sth Xalkida Anoixta Sthn A8hna Eviazoom Gr Eyboia News
8erines Ekptwseis Kyriakh 14 7 Kleista Ta Katasthmata Sth Xalkida Anoixta Sthn A8hna Eviazoom Gr Eyboia News from 1.bp.blogspot.com
Την κυριακή 31 ιανουαρίου θα είναι και πάλι ανοιχτά τα καταστήματα με διευρυμένο ωράριο και το sms στο 13033 για ψώνια θα έχει διάρκεια δύο ωρών. Ανοιχτά θα είναι την κυριακή τα καταστήματα στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων. Ανοιχτά καταστήματα σήμερα κυριακή 25 απριλίου 2021. Τα εμπορικά καταστήματα σε ορισμένες περιοχές της χαλκιδικής θα μπορούν να είναι ανοιχτά προαιρετικά όλες τις κυριακές από 1 απριλίου. Ανοιχτά μαγαζιά σούπερ μάρκετ καταστήματα. Tα πολυκαταστήματα notos θα είναι ανοιχτά την κυριακή 09/05! Τα σούπερ μάρκετ ζητούν να μπει νέος κωδικός στο 13033. Τα καταστήματα την κυριακή 24 ιανουαρίου θα έχουν διευρυμένο ωράριο και μπορούν να λειτουργούν από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Ανοικτό το λιανεμπόριο, τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια σήμερα, κυριακή του θωμά.

Κλειστά θα είναι τα καταστήματα στην αττική την κυριακή, 31 ιανουαρίου, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που διαμορφώνονται στο λιανεμπόριο με βάση και τις επιδημιολογικές εξελίξεις. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι από τα σούπερ μάρκετ την κυριακή 31/1, ο σκλαβενίτης θα παραμείνει κλειστός, όπως ανακοίνωσε Ανοιχτά θα είναι και τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια, όπως και τα καταστήματα με υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (μανικιούρ, αποτρίχωση κλπ). Σε ό,τι αφορά το ωράριο λειτουργίας, τα σούπερ μάρκετ και τα δεδομένων των περιορισμών και των μέτρων για την πανδημία, την κυριακή η προσέλευση στα καταστήματα θα γίνεται με σχετικό ραντεβού. Τα καταστήματα την κυριακή 24 ιανουαρίου θα έχουν διευρυμένο ωράριο και μπορούν να λειτουργούν από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Σε περίπτωση που ο σταθμός μας είναι κλειστός κατά την επιστροφή σας, ενδέχεται να υπάρχει key box για να αφήσετε τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Tα πολυκαταστήματα notos θα είναι ανοιχτά την κυριακή 09/05! Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι τα καταστήματα δεν θα ανοίξουν ούτε με παράδοση εκτός, ούτε με ταντεβού αυτή την κυριακή στην αττική, όπως μετέδωσε πριν λίγο το mega. Ανατροπή για ανοιχτά καταστήματα την κυριακή 31/1. Τι ισχύει με το εορταστικό ωράριο καταστημάτων και τι ώρα κλείνουν σήμερα τα μαγαζιά. Λίστα με τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ που θα είναι ανοιχτά και αυτήν την κυριακή 31 δεκεμβρίου 2017 και του εκτεταμένου ωραρίου για την εορταστική περιόδο 2017. Την κυριακή 24 ιανουαρίου, δίνεται η δυνατότητα να λειτουργήσουν προαιρετικά τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ. Από την τετάρτη 5 του μηνός έχουν ξεκινήσει οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του μαΐου, λόγω της αργίας του πάσχα και της πρωτομαγιάς και θα λήξουν το σάββατο στις 15, ενώ, προαιρετικά, ανοιχτά μπορούν να είναι τα καταστήματα τροφίμων και το λιανεμπόριο.

Τι θα συμβεί την κυριακή 1 νοεμβρίου με τα ανοιχτά σούπερ μάρκετ και καταστήματα με μια έκτακτη απόφαση το υπουργείο ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι θα είναι κλειστά όλα τα μαγαζιά και τα σούπερ μάρκετ την κυριακή 1η νοεμβρίου. Κλειστά θα είναι τα καταστήματα στην αττική την κυριακή, 31 ιανουαρίου, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που διαμορφώνονται στο λιανεμπόριο με βάση και τις επιδημιολογικές εξελίξεις. Λίστα με τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ που θα είναι ανοιχτά και αυτήν την κυριακή 31 δεκεμβρίου 2017 και του εκτεταμένου ωραρίου για την εορταστική περιόδο 2017. Ανοιχτά μαγαζιά σούπερ μάρκετ καταστήματα. Εκεί αναγράφονται επίσης οι ώρες λειτουργίας του κάθε σημείου.

Anoixta Magazia Shmera Kyriakh 24 1 2020 Wrario Katasthmatwn Kai Soyper Market Ti Wra Kleinoyn
Anoixta Magazia Shmera Kyriakh 24 1 2020 Wrario Katasthmatwn Kai Soyper Market Ti Wra Kleinoyn from xristika.gr
Ανοιχτά θα είναι και τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια, όπως και τα καταστήματα με υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (μανικιούρ, αποτρίχωση κλπ). Λίστα με τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ που θα είναι ανοιχτά και αυτήν την κυριακή 31 δεκεμβρίου 2017 και του εκτεταμένου ωραρίου για την εορταστική περιόδο 2017. Ανατροπή για ανοιχτά καταστήματα την κυριακή 31/1. Τα εμπορικά καταστήματα σε ορισμένες περιοχές της χαλκιδικής θα μπορούν να είναι ανοιχτά προαιρετικά όλες τις κυριακές από 1 απριλίου. Τα καταστήματα την κυριακή 24 ιανουαρίου θα έχουν διευρυμένο ωράριο και μπορούν να λειτουργούν από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι από τα σούπερ μάρκετ την κυριακή 31/1, ο σκλαβενίτης θα παραμείνει κλειστός, όπως ανακοίνωσε Ανοικτό το λιανεμπόριο, τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια σήμερα, κυριακή του θωμά. Tα πολυκαταστήματα notos θα είναι ανοιχτά τη κυριακή 09/05!

Τι ισχύει με το εορταστικό ωράριο καταστημάτων και τι ώρα κλείνουν σήμερα τα μαγαζιά.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι από τα σούπερ μάρκετ την κυριακή 31/1, ο σκλαβενίτης θα παραμείνει κλειστός, όπως ανακοίνωσε Για το έτος 2021 οι κυριακές που αναμένεται να είναι ανοιχτά τα καταστήματα και τα μαγαζιά με βάση τους κανόνες που έχουμε αναφέρει φαίνονται παρακάτω. Ανοιχτά θα είναι την κυριακή τα καταστήματα στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων. Τι θα συμβεί την κυριακή 1 νοεμβρίου με τα ανοιχτά σούπερ μάρκετ και καταστήματα με μια έκτακτη απόφαση το υπουργείο ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι θα είναι κλειστά όλα τα μαγαζιά και τα σούπερ μάρκετ την κυριακή 1η νοεμβρίου. Την κυριακή 24 ιανουαρίου, δίνεται η δυνατότητα να λειτουργήσουν προαιρετικά τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ. Τα καταστήματα την κυριακή 24 ιανουαρίου θα έχουν διευρυμένο ωράριο και μπορούν να λειτουργούν από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Τα σούπερ μάρκετ ζητούν να μπει νέος κωδικός στο 13033. Ανοιχτά καταστήματα σήμερα κυριακή 25 απριλίου 2021. Κλειστά θα είναι τα καταστήματα στην αττική την κυριακή, 31 ιανουαρίου, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που διαμορφώνονται στο λιανεμπόριο με βάση και τις επιδημιολογικές εξελίξεις. Σε ό,τι αφορά το ωράριο λειτουργίας, τα σούπερ μάρκετ και τα δεδομένων των περιορισμών και των μέτρων για την πανδημία, την κυριακή η προσέλευση στα καταστήματα θα γίνεται με σχετικό ραντεβού. Από την τετάρτη 5 του μηνός έχουν ξεκινήσει οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του μαΐου, λόγω της αργίας του πάσχα και της πρωτομαγιάς και θα λήξουν το σάββατο στις 15, ενώ, προαιρετικά, ανοιχτά μπορούν να είναι τα καταστήματα τροφίμων και το λιανεμπόριο. Σε περίπτωση που ο σταθμός μας είναι κλειστός κατά την επιστροφή σας, ενδέχεται να υπάρχει key box για να αφήσετε τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Ανοιχτά θα είναι και τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια, όπως και τα καταστήματα με υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (μανικιούρ, αποτρίχωση κλπ).

Τα καταστήματα την κυριακή 24 ιανουαρίου θα έχουν διευρυμένο ωράριο και μπορούν να λειτουργούν από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ κυριακη ανοιχτα. Την κυριακή 31 ιανουαρίου θα είναι και πάλι ανοιχτά τα καταστήματα με διευρυμένο ωράριο και το sms στο 13033 για ψώνια θα έχει διάρκεια δύο ωρών.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook